Despre mine

Fotografia mea
Sunt doar un om umil, gata sa salveze lumea de la dezastru!

luni, 18 ianuarie 2010

Mama Omida si cei doi presedinti

Dragi concetateni. Ultimele zile cred ca si dumneavoastra ati fost amuzati de prestatiile publice a celor mai ilustri oameni din cadrele politice si jurnaliste. Probabil amuzati la fel ca si mine, pana cand am aflat ca deja se fac documentare despre "tarishoara", despre cum noi mergem mai des pe la vrajitoare decat pe la doctor.
Acum, faptul ca poporul roman este un popor superstitios este foarte clar pentru toata lumea. Nu despre asta este in primul rand vorba. Este vorba mai degraba ca a fost gasit un "nene", de catre cei de la Realitatea, un adevarat Don Bruco, autentificat si binenteles cu acte in regula. Acest domn, pe nume Aliodor, psiholog specialist in parapsihologie, psihoenergetica si biosinergetica, cu numeroase publicatii pe teme care au fost mai sus enumerate, a fost vazut alaturi de Basescu pe timpul intregii campanii electorale.

Acum, binenteles ca cei cu antena indoita vor pune intrebarea: "Si ce? Tu crezi in de-astea?". Ii voi lasa alaturi de cuvintele lui Victor Ponta: "Ai pus o intrebare care iti face cinste".
Intrebarea imediata este: "Mai fratica, baiatu' asta, Base, crede in astfel de forte?", iar raspunsul imediat este evident, bulversant si socant pentru unii dar nesurprinzator pentru altii: "DA!". Va dati seama ca acest carmuitor al lesurilor peste marea in putrefactie, Romania, ar consulta o "Mama Omida" daca ar mai trai, D-zeu sa o odihneasca si sa-i dea atata liniste cata a dat ea oamenilor?

Alternativa ar fi fost Geoana, de la care cred ca a inceput totul, acest propovaduitor al atacurilor energetice. Acum el si nevasta lui, de care a fost binenteles sustinut in aceasta mascarada, au iesit si au declarat ca nu vor sa-i identifice, chiar daca ii stiu, pe acei culturisti-ritualisti, pentru a nu duce discutia mai departe. Este exact ca faza care i-a facut-o Base lu' Geoana cu caseta porno daca va aduceti aminte, tot o chestie penibila de genul: "am caseta cu Geoana facand treaba buna, dar nu am sa o public ca sunt baiat bun". Nu cred totusi ca cineva ar putea sa nege faptul, aducand binenteles dovezi solide, ca Geoana chiar nu a fost atacat la nivel bioenergetic. Insa, si sa fi fost asa, fapt pe care nu il pot crede, sa scuze pierderea alegerilor printr-o asemenea josnicie era de neasteptat, nu ca ar fi o oarecare personalitate intelectuala. Am vazut cu totii conduita acestui domn in ultima saptamana inainte de alegeri si cred ca toti putem cadea de acord ca aceasta l-a facut sa piarda, si nu papusa Vodoo a domnului Aliodor, mustruluitorul de spirite.

Atat adevarul cat si alternativa ne sunt asadar defavorabile. Flacara violet planeaza peste noi ca un duh rau, un Kami rau al poporului nostru. Indiferent de cat de mult se va schimba tara noastra, traditiile vor ramane adanc inradacinate, traditii printre care se numara din pacate si cosultarea acestor escroci. Trebuie mentionat binenteles ca aceste traditii au fost prezente si in alte tari, probabil ca in toate, insa nivelul la care pretindem ca suntem, faptul ca sunt membrii ai UE (deja cantam si manele pe tema asta parca, nu?) s.a.m.d. ar trebui sa ne faca sa intelegem un lucru: nu este permisa o asemenea atitudine din partea unui popor in aceste timpuri. De ce spun in aceste timpuri? Pentru ca in aceste timpuri, pe langa imaginea proasta adusa de noul nostru guvern, de Udrea, de Boc, nu avem nevoie de asta; imaginea unui popor care arunca unul dupa altul cu bete vine in minte. Ne pierdem toata credibilitatea si sustinerea.
Dar ce mai conteaza, nu? Cum spunea Mircea Badea, le avem pe toate si le meritam pe toate.

Probabil ca meritam si sa fim singuri. Ne vom uita apoi catre Europa, cum se uita pretinsii filosofi catre ceruri si ne vom intreba: "Suntem singuri?"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu